The Division heeft minstens 26 missies

Nog een nachtje slapen lieve StarGamers! Jajaja, dan mogen we eindelijk beginnen met The Division. Nu zijn er nog enkele details vrijgegeven die ons inzicht geven hoe groot de game werkelijk gaat worden.

Een aantal data miners zijn erachter gekomen dat er minstens 26 missies in de hoofdcampagne van Tom Clancy’s The Division zal zitten.

Op dit moment kun je The Division al preloaden en installeren zodat je gelijk vanaf minuut één kunt beginnen. Een oplettende Reddit-gebruiker heeft door de preload, details uit de installatie kunnen halen, waaronder de info dat er dus minstens 26 hoofdmissies in de game zitten. Volgens de files die hij heeft gevonden zijn er ook missies die verschillende varianten hebben.

Ook lijkt er al ruimte te zijn ingeruimd voor downloadbare content. Zo wordt de missie ‘Kill the Tank’ als ‘DLC01’ aangeduid. Er worden drie dlc-pakketten in de komende twaalf maanden verwacht. Ook wordt er gerefereerd naar Brooklyn, een gebied in de game die wel al is getoond maar die nog niet toegankelijk is in de game op lancering.

Tom Clancy’s The Division is vanaf morgen te koop voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De servers gaan vanaf vandaag officieel online. Tevens is er ook een day one patch te downloaden die bepaalde problemen oplossen die naar boven zijn gekomen tijdens de recente bèta tests.

Houdt StarGamers goed in de gaten voor de review. Ermon zal de specialst uithangen en jullie binnenkort alles vertellen over The Division!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wouter Pakvis
8 jaren geleden

Tuurlijk, weer zo een spel waar je eigenlijk al betaald voor de dlc content die op de schijf of in de digitale game zit en dan nogmaals een keer mag betalen voor een sleuteltje van 100kb om de content te activeren! Waar is de tijd toch gebleven dat je betaald voor volwaardige games, ipv halve games de volle mep betalen en stukjes bij elkaar blijven kopen om er een geheel van te maken. Ik mis de n64 tijden…

0
0
StarGamers
8 jaren geleden

Bij The Division valt het nog mee, je krijgt daar een volwaardige game voor een normale prijs voor. De nieuwe Hitman doet het ook goed, want je kunt alle content los kopen en de volledige ervaring kost je € 60 euri. Dan heb je ook alle DLC.

De game die de plank finaal mis sloeg qua DLC is Star Wars Battlefront. Voor het volle bedrag een leuke game met karige content. Daarbij is de Season Pass net zo duur als de complete game. Je hebt zeker wel gelijk dat het zorgwekkend is hoe uitgevers en ontwikkelaars omgaan met DLC.

0
0
Wouter Pakvis
8 jaren geleden

We zullen het moeten afwachten wat de uiteindelijke inhoud van The Division gaat worden (buiten de dlc). Maar als je al kunt lezen dat de dlc al versleuteld zit in de day one versie, dan heb ik al nare gevoelens…want je hebt er al voor betaald, zo simpel is het. Maar goed we’ll see, ben wel benieuwd in ieder geval.

En betreft die Star Wars game, ik wacht tot die game met season pass samen uitkomt. Aangezien het hier om EA gaat, gaat dat nog wel gebeuren. Dat doen ze ook met de battlefield games. Alleen hoop ik dat star wars dan nog gespeeld wordt ?

0
0
NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x