Fallout 76 One Wasteland, Seizoen 2, Daily Ops en meer nu beschikbaar in Patch 22

De grootste update voor Fallout 76 sinds Wastelanders is nu gratis te downloaden voor alle spelers.

Patch 22 luidt opnieuw gebalanceerde gevechten en beloningen in voor alle spelers in de vorm van One Wasteland – verken waar je maar wilt, met wie je maar wilt, zelfs als je helemaal nieuw bent bij Fallout 76. Patch 22 is ook het begin van Seizoen 2: Armor Ace, Legendary Perks voor nog meer build-diversiteit net als de toevoeging van gloednieuwe, dagelijks herhaalbare missies in de vorm van Daily Ops.

One Wasteland egaliseert het speelveld voor alle spelers in de vorm van hergebalanceerde combat en beloningen. Nu kunnen spelers van alle niveaus samenwerken, naar elk gebied in Appalachia gaan, altijd een gebalanceerde gevechtservaring hebben en beloningen op niveau ontvangen. Appalachia is nu volledig toegankelijk voor spelers van een lager niveau, terwijl veteranen kunnen terugkeren naar voorgaande low-level gebieden om een verse uitdaging aan te gaan.

Seizoen 2 gaat ook van start met Patch 22 en bevat een nieuw S.C.O.R.E.-bord en gloednieuwe beloningen. In Seizoen 2 voegen spelers zich bij de ware Amerikaanse kampioen, Armor Ace, en diens vaderlandslievende Power Patrol op hun weg naar wereldwijde vrijheid om de Subjugator te verslaan! Net zoals bij The Legendary Run, kunnen alle spelers gratis deelnemen aan Armor Ace dat 100 verkrijgbare rangen en gloednieuwe beloningen bevat, waaronder:

  • Greenhouse wand- en plafondset
  • Subjugator Outfit
  • Unieke Power Patrol power armor-set
  • Veel meer!

Vanaf level 50 kunnen spelers nu Legendary Perk-slots ontgrendelen. Elke Legendary Perk heeft vier rangen die worden ontgrendeld door ongewenste Perk-kaarten te scrappen. Bekijk enkele van de Legendary Perks die in de update zijn opgenomen:

  • Brawling Chemist – Genereer automatisch met regelmatige tussenpozen een krachtige gevechtsverbeterende chem
  • Collateral Damage – Vijanden die worden gedood met een melee wapen hebben de kans om te ontploffen
  • Reboot – Kans om automatisch weer tot leven te komen met volledige gezondheid als je sterft in Power Armor

Spelers kunnen nog meer uit hun dungeon runs halen met Daily Ops, een nieuw systeem dat herspeelbaarheid toevoegt aan dungeons. Met Daily Ops kunnen spelers in een van Appalachia’s dungeons springen en uitdagende golven van willekeurige vijanden bevechten terwijl ze een reeks doelen voltooien. Naast willekeurige vijanden en doelen, zullen de vijanden waarmee ze worden geconfronteerd ook hun eigen unieke wendingen hebben. Een nieuw Enemy Mutation-systeem geeft elke vijand een “superkracht” die spelers dwingt om hun strategie en tactieken direct aan te passen.

Ook interessant
The Outer Worlds en The Outer Worlds Peril on Gorgon zijn vanaf nu verkrijgbaar op Steam
NL / EN