Electronic Arts komt met Origin Acces voor PC gamers

Bij EA zeggen ze er alles aan te willen doen om hun spelers meer variëteit, meer flexibiliteit, meer waarde en meer plezier te bieden. Vandaag kondigen ze met trots een nieuwe abonnementsdienst voor PC-gamers op Origin aan: Origin Access. Het is nu beschikbaar in de VS, Canada, het VK en Duitsland en zal binnenkort in meer landen verschijnen.

Origin Access moet spelers onbeperkt gameplezier leveren met een groeiende collectie geweldige PC-games voor maar €3,99 per maand.
Deze nieuwe service wordt gelanceerd met 15 topgames, waaronder Battlefield 4, Dragon Age: Inquisition, De Sims 3 en This War of Mine, en daar komen met de tijd meer games bij van EA en onafhankelijke ontwikkelaars.

Origin Access-leden kunnen:

  • Meer spelen – Verken The Vault, waar leden volledige versies van meer dan twaalf geweldige PC-games kunnen downloaden en spelen.
  • Als eerste spelen – Speel tijdelijk EA-games voor PC, nog vóór ze uitgebracht zijn. Al je stats en voortgang blijven bewaard voor als je besluit de game te kopen.
  • Voor minder spelen – Bespaar 10% op je Origin-aankopen; van volledige games en DLC tot contentpakketten en meer.

Origin Access is ontwikkeld om ongelofelijke game-ervaringen te bieden op PC voor een betaalbare prijs en om het makkelijker voor je te maken om geweldige PC-games te ontdekken en te spelen.

Ook interessant
The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons
NL / EN