Street Fighter V komt eraan, maar voordat het zover is krijgen we eerst nog een beta op 31 januari. Dat is niet alles, want vandaag krijgen we beelden te zien van de verhalende modus.

De aankomende fighting game, Street Fighter V, zal een verhaallijn krijgen die uit twee delen bestaat. Namelijk de Cinematic Story Expansion, die als DLC ergens in juni zal verschijnen, en de Character Stories mode. Deze laatste verteld het verhaal en geeft achtergrond informatie in de vorm van oogstrelende plaatjes.

Om uiteindelijk van de Cinematic Story Expansion te kunnen genieten zul je wel eerst de Character Stories moeten voltooien. De DLC voor de game geeft je toegang tot cutscenes die het verhaal achter de Street Fighter reeks vertellen. We hebben een trailertje voor je gevonden, die je hieronder kunt bekijken.

En nogmaals voor de fans: Er zal een laatste bèta plaats vinden op 31 januari. De bètaperiode gaat in om 9:01 ’s ochtends en eindigt op 1 februari om 4:00 ’s nachts. Interesse? Dan kun je via de Street Fighter-site de game reserveren om toegang tot de bèta te krijgen.

Laat een antwoord achter