Frustratie ten top met de mobiele Dark Souls versie voor iOS en Android

Dark Souls is een onvergeeflijke game die je kunt spelen op je console. Nu komt uitgever Bandai Namco met een game voor je mobiele toestel, wat er wellicht voor gaat zorgen dat je jouw mobiele apparaat door de woonkamer gaat smijten…

Gisteren werden we verrast met het nieuws dat Bandai Namco, uitgever van de Dark Souls reeks, zijn handen ineen slaat met gamewinkel GameStop. Samen brengen de partijen Slashy Souls uit, een mobiele spin-off van de populaire Souls-franchise die bekend staat om zijn hoge moeilijkheidsgraad.

Via een persbericht laat Bandai Namco weten dat Slashy Souls geïnspireerd is door Dark Souls maar geen officieel onderdeel van de serie uit maakt. Wel kent de game een soortgelijk thema. Zo is er een focus op uitdaging en zijn er typische, herkenbare Souls-elementen te vinden zoals grote tweehandige zwaarden en bijlen om mee te zwaaien, verraderlijke levels vol met dodelijke vallen en uiteraard pittige bossfights.

Hieronder kun je de trailer van de mobiele Souls-games bekijken. Slashy Souls is vanaf gisteren te downloaden op iOS en Android.

https://youtu.be/ZbEVFnQh_XM

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x