Fallout 4 blijft een populaire game, en dat is te merken aan alle kanten. Binnenkort krijgen we nieuwe DLC en tevens houdt dit in dat de prijs van de Season Pass vandaag omhoog gaat.

Hadden we eerder deze maand al een nieuwsbericht waarin je kon lezen welke DLC er op je staat te wachten voor Fallout 4, konden we je ook melden dat de Season Pass duurder zou worden. Naast informatie over de aankomende drie DLC items, waaronder: Automatron, Wasteland Workshop en Far Harbour, werd ook duidelijk dat de prijs van de Season Pass per 1 maart omhoog gaat. Kostte de Season Pass voorheen 29,99 euro. Vanaf morgen zal je toch een (schandalige) 49,99 euro neer moeten leggen voor de aankomende content. Dus grijp je kans nog vandaag!

Deze Season Pass verzekert je van alle extra content voor Fallout 4. Het betreft zowel alle reeds bekende content, als ook content die men in de toekomst nog gaat onthullen. Ergens aankomende maand kunnen we aan de slag met het eerste pakket, Automatron. In april mogen we met Wasteland Workshop aan de gang. In mei kunnen we genieten van Far Harbour, wat een nieuwe zaak is voor Valentine’s Detective Bureau.

Voor meer informatie omtrent de DLC en alle details, kun je het nieuwsbericht van Stephan teruglezen via DEZE LINK!

3 reacties

Laat een antwoord achter