Enkele details van Gear of War 4

Gears of War 4 is natuurlijk een van de exclusives waarvoor Xbox One bezitters zich dit jaar warm kunnen maken. Het nieuwste deel zou nog dit jaar uit moeten komen en dus wordt het hoogtijd voor de nodige informatie. Dit nieuws bevat natuurlijk de nodige spoilers, dus ieder die liever nog niet te veel wil weten van de game, bedankt voor het klikken in ieder geval.

Voor de nieuwe game in de serie gaan we zo’n 25 jaar vooruit in de tijd ten opzichte van Gears of War 3. De mensheid zit op het randje van uitsterven en de leefomstandigheden zijn verre van ideaal. De wereld wordt opgeschikt door enorme windstormen en men kan geen beroep meer doen op fossiele brandstoffen. Het weer en de stormen gaan een belangrijk gameplay-element worden en de wereld vormt een ideaal setting om het donkere sfeertje van het eerste deel weer terug te brengen.

Daarnaast krijgt het spel ook een twee-player co-op mode, zodat je met je vriend op de bank de vijanden af kan schieten. Er wordt ook een nieuwe vijand genaamd The Swarm aan de game toegevoegd. Je zal het spel voornamelijk spelen met een van de drie hoofdpersonages, daarnaast zul je soms met andere personages als Kait Diaz en Delmont ‘Del’ Walker spelen. De game komt naar verwachting eind dit jaar uit voor de Xbox One. We mogen rond die tijd ook nog Gears of War action figures verwachten

 

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x