Aankomend weekend meer info over Resident Evil Village

Tijdens de Tokyo Game Show, welke aankomend weekend plaats zal vinden, zal er meer getoond worden van Resident Evil Village

Op 27 september om 14:00 Nederlandse tijd zal de presentatie plaatsvinden en deze is gericht op zowel Resident Evil Village en Devil May Cry 5 Special Edition. Hier zullen er diverse gameplay beelden getoond worden van beide games. Daarnaast zulle Capcom-producenten Tsuyoshi Kanda en Peter Fabiano samen met een aantal andere ontwikkelaars het podium bestijgen om vragen te beantwoorden. De presentatie kun je dus aankomende zondag checken via het Twitch-kanaal van Capcom.

Resident Evil Village is een direct vervolg op Resident Evil 7: Biohazard. Hier zal je opnieuw de rol aannemen van Ethan Winters, die nog steeds op zoek is naar zijn vrouw Mia. Zijn reis brengt Ethan naar de koude gebieden van Louisiana, waar hij met gruwelijke mysteries te maken krijgt. Net als zijn voorganger zal Village zich afspelen vanuit een first-person view.

Resident Evil Village was eerder alleen aangekondigd voor PlayStation 5, maar nu is bekend geworden dat de game ook zal verschijnen op de Xbox Series S en X.

Ook interessant
HITMAN 3-trailer introduceert nieuwe features en terugkerende favorieten
NL / EN