Allison Road spirituele opvolger van P.T. op Kickstarter

P.T. is een geannuleerde game van Konami, waarin Hideo Kojima en Guillermo Del Toro de handen ineen zouden slaan. Ondanks dat de game gecanceled is, komt er wel een geïnspireerde titel onze kant op!

Allison Road wordt door een flink aantal gamers gezien als de spirituele opvolger van P.T. en daar is de ontwikkelstudio van de game heel blij mee. Zij geven ook aan dat P.T. de inspiratiebron is voor hun aankomende game. Het leuke ervan is, is dat de game op Kickstarter staat. Ze hebben in totaal £250.000 nodig, om hun eigen horrorgame in die typerende en oh zo lekkere stijl te kunnen maken

Hierbij hebben ze natuurlijk jou steun nodig. Door €21 in te leggen krijg je de PC-versie van Allison Road als beloning wanneer deze af is. Als je €28 betaalt, krijg je de game op PlayStation 4 of Xbox One, want Allison Road is ook in ontwikkeling voor de current-gen consoles!

Had je de gameplay video nog niet gezien, dan bekijk je deze hieronder. Ook zijn wij benieuwd wat je van deze veelbelovende game vindt. Laat het ons dan ook even weten in de reacties!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x