Beklim een honderd verdieping hoge wolkenkrabber in The Division 2

Ubisoft heeft een nieuw speltype onthuld voor The Division 2, genaamd The Summit.

The Summit zal een PvE-speltype worden, en hierin betreden spelers een wolkenkrabber welke maar liefst honderd verdiepingen zal kennen. Deze verdiepingen zullen een voor een moeten worden veroveren, en hierbij neem je het op elke etage op tegen vijanden van de verschillende facties uit de game.

Tevens zal de nieuwe content ook baasgevechten en andere missiedoelen voor in het gebouw gaan bevatten en hoe hoger je komt in de wolkenkrabber, hoe moeilijker de game zal worden. Summit is alleen speelbaar, maar je kunt het ook met maximaal drie vrienden gaan spelen. Als je met meerdere speelt zal het aantal vijanden en de algehele moeilijkheidsgraad toenemen.

Het nieuwe speltype heeft aardig wat weg van de Underground-modus uit de eerste The Division. Hier verkende je een serie van ondergrondse tunnels, welke willekeurig werden gegenereerd.

The Division 2 (en zijn uitbreiding) zijn reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer de nieuwe content werkelijk gaat verschijnen is nog niet bekend.

Ook interessant
Maak kennis met Horizon, de Legend van Olympus, in Apex Legends Season 7 – Ascension
NL / EN