Niemand lijkt er al te veel aan de twijfelen dat er een remake lijkt te komen en een collectie van de 3 Bioshock games! Zolang echter een officiële aankondiging uitblijft moeten we het houden bij speculaties en geruchten.

De grenzen van Rapture blijken toch niet zo waterdicht, want er zijn opnieuw aanwijzingen dat de collectie aanstaande is. Het Bioshock twitteraccount werd nieuw level ingeblazen en twitterde gisteren: “Welcome to Rapture! Would you kindly follow ?” Daarnaast werd op de 2K site een pagina gevonden voor de Bioshock Collectie, maar die pagina is ondertussen weer verdwenen. Als klap op de vuurpijl krijgen we ook nog eens deze artwork voorgeschoteld. De bewijzen stapelen zich op en zelf als is Nederland niet op het EK, kunnen we deze toch nog binnenkoppen. De Bioshock Collectie lijkt achter de schermen springlevend en hopelijk krijgen we binnenkort een officiële aankondiging.

De Bioshock is volgens de geruchten een remake van de Bioshock serie, waarbij we ook op de huidige generatie consoles de avonturen mogen ervaren met natuurlijk opgepoetste graphics. De collectie zal naar waarschijnlijkheid alle 3 de delen (Bioshock 1, Bioshock 2 en Bioshock Infinite) bevatten.

1601-2k_bioshock_fob

Laat een antwoord achter