Ieder jaar kijken een heleboel gamers uit naar een nieuwe Call of Duty. Afgelopen weekend is bekend gemaakt dat er een nieuw deel in de Black Ops-serie uit zal komen. Nu blijkt tevens dat de datum van de beta van de game is gelekt…

Via Reddit zijn berichten opgedoken waarin er in de in-game winkel van Modern Warfare, als de in-game winkel van Call of Duty: WW2 berichten zijn opgedoken over de beta van Black Ops Cold War. Deze zal namelijk van 8 tot en met 9 oktober plaats vinden, en is deze exclusief weggelegd voor PlayStation 4-bezitters. Zoals gewoonlijk zal de bèta hoogstwaarschijnlijk pas later op andere systemen verschijnen.

Een open bèta, welke door iedereen gespeeld kan worden, zal op PlayStation 4 van 10 tot en met 11 oktober zijn. De verwachting is dat de weekenden erna de bèta beschikbaar zal worden op Xbox One en PC. Dit is niet officieel bevestigd door Activision.

Call of Duty: Black Ops Cold War zal op 13 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game zal op een latere datum ook verschijnen op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Laat een antwoord achter