Black Ops Cold War Season 1 en Warzone integratie uitgesteld

Een ieder die uitkijkt naar het eerste seizoen van Black Ops Cold War en de integratie van Warzone zullen een paar dagen langer moeten.

Op de officiële website van Call of Duty laat David Hodgson van Treyarch weten dat deze content is uitgesteld en op 16 december zal gaan verschijnen. Het eerste seizoen was eerder aangekondigd voor 10 december, maar blijkbaar wil de ontwikkelaar nog wat dingen tweaken.

Onlangs liet Activision al weten dat Warzone geintegreerd zou worden in Black Ops Cold War, wat betekent dat alle progressie uit deze game en Modern Warfare wordt gesynchroniseerd met de Battle Royale mode van de serie. Daarnaast krijgen alle ranks uit Modern Warfare en Warzone een reset, maar zullen alle ontgrendelde items behouden blijven.

Activision maakte eerder al bekend dat het bedrijf met de Call of Duty-franchise dit jaar ruim 3 miljard dollar heeft weten te verdienen. Dit succes is voornamelijk te danken aan de free-to-play Battle Royale game Warzone, welke inmiddels meer dan 85 miljoen actieve spelers heeft.

Ook interessant
Dragon Age 4 laat meer van zich zien in nieuwe trailer
NL / EN