Blizzard kondigt Server Slam beta-test van Diablo IV aan

In een nieuwe trailer kondigt Blizzard de Server Slam van Diablo IV aan, Dit zal het aankomende derde bètaweekend van de game worden.

Diablo IV heeft al eerder twee bètaweekenden gekregen, en Blizzard kondigde onlangs aan dat er van 12 tot en met 14 mei nog een bètaweekend zal worden gehouden. De ontwikkelaar ziet het liefst zoveel mogelijk spelers online verschijnen om uit te testen of de servers het allemaal aankunnen.

De bèta omvat dezelfde content als de vorige bèta’s. Men kan tot level 20 doorspelen en het eerste gebied van de game verkennen. Wel is Blizzard van plan om live aanpassingen te maken waar nodig. Couch-co-op op consoles en cross-play en cross-progressie wordt op alle systemen ondersteund. Gedurende de bèta zal wereldbaas Ashava in totaal negen keer spawnen – iedereen die het wezen verslaat en level 20 is, ontvangen de Cry of Ashava-mount trophy die in de uiteindelijke game gebruikt kan worden.

De bèta begint op 12 mei om 21:00 uur Nederlandse tijd en eindigt op 14 mei om 21:00 uur, maar vanaf 10 mei kan men al preloaden. Meer informatie over de bèta is hier te vinden. 

Diablo IV verschijnt op 6 juni voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x