Borderlands 3 ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ campaign add-on onthuld

2K Games heeft Borderlands 3 ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ campaign add-on onthuld. Dit is Borderlands 3’s vierde add-on en deze lanceert op 10 september samen met een gratis level-cap verhoging.

Het is tijd om afscheid te nemen van je gezonde verstand, Vault Hunter! Borderlands 3’s vierde campaign add-on – Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck – lanceert op 10 september. Bekijk nu de wereld door de ogen van een krankzinnige in de officiële aankondigingstrailer.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck durft de vraag te stellen waarom de bloeddorstige psycho’s uit Borderlands zo ontspoord zijn. De geniale wetenschapper Patricia Tannis gelooft dat ze tot waanzin zijn gedreven door de kennis van een mythische plek genaamd Vaulthalla. De sleutel om deze legendarische plek te ontdekken zou in het hoofd van Krieg – de meest badass psycho van allemaal – liggen. Vanzelfsprekend stuurt Tannis je daarom op een missie in de chaotische gedachten van Krieg op zoek naar aanwijzingen. Alleen door het overwinnen van de gevaren in Kriegs verwrongen hersenspinsels kun je de beloningen van Vaulthalla binnenhalen.

Help beide kanten van Kriegs gespleten persoonlijkheid om hun traumatische herinneringen te verwerken door zijn innerlijke demonen in stukken te schieten. Probeer daarnaast niet te bezwijken aan de waanzin in Kriegs gebroken geest, terwijl je:

  • Door de krankzinnige visies van Kriegs gedachten reist waar alles niet alleen mogelijk is, maar ook nog eens gewelddadig;
  • De wereld door de ogen van Krieg ervaart, waaronder ook zijn perceptie van fan-favorite personages zoals Maya – het licht in zijn verwrongen leven;
  • Een grote verscheidenheid aan levensbedreigende protesten overwint die Kriegs hersenspinsels oproepen;
  • Het onderzoek van Tannis en de wereld van Krieg uitbreidt in surrealistische side missions en Crew Challenges;
  • Krachtige Legendary-wapens en uitrusting scoort die – volgens Tannis – ook bruikbaar zijn buiten de gedachtewereld van Krieg;
  • Hersenkrakende cosmetische items verkrijgt, waaronder Vault Hunter Heads en Skins.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass. Een exemplaar van de basisgame is nodig om de extra content te kunnen spelen.

Ook interessant
De hoogtepunten uit de laatste Nintendo Direct Mini van 2020
NL / EN