Call Of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 3 Roadmap onthuld

Vandaag heeft Activision de aankomende roadmap van seizoen 3 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone onthuld.

De aankomende roadmap is bekend gemaakt via de officiële Call of Duty website en het derde seizoen zal aankomende donderdag beginnen. Allereerst zal de Verdansk-map in Warzone een thema geïnspireerd door de jaren ’80 krijgen. Daarnaast zal woensdag al Operation Rapid Sunder van start gaan, dat de gebeurtenissen rondom zombies van het afgelopen seizoen tot een hoogtepunt brengt en de weg vrij maakt voor het derde seizoen. De Black Ops Cold War-cast zal ook geïntroduceerd worden op de Warzone-map.

In het derde seizoen zullen er ook drie nieuwe operators toegevoegd worden aan zowel Black Ops Cold War als Warzone. Allereerst is daar Wraith, een voormalig lid van de Noorweegse Intelligence Service. Hij zal vanaf tier 0 in de nieuwe battle pass beschikbaar komen. In het midden van het seizoen verschijnt Roman ‘Knight’ Gray, een premium dlc en een Ierse operator. Ook Antonov, een voormalige huurling, is premium dlc. Captain Price wordt ook aan dit seizoen toegevoegd. Hij komt beschikbaar voor iedereen die Black Ops Cold War heeft gekocht of aan het begin van het derde seizoen koopt.

Verder komen er zes nieuwe wapens naar het derde seizoen, waaronder de PPSh-41 (een sub-machine gun), de Swiss K31 (een sluipschuttersgeweer), de ballistic knife, de CARV.2 (een tactisch geweer), de AMP63 (een pistool) en een honkbalknuppel (mêlee). De laatste drie wapens komen gedurende het seizoen uit.

Black Ops Cold War ontvangt vier nieuwe multiplayermaps, waarvan de eerste twee aan het begin van het seizoen lanceren en de laatste twee in de loop van het derde seizoen. Het gaat om Yamantau (6v6), Diesel (6v6/2v2/3v3), Standoff (6v6) en Duga (multiteam).

Verder begint het derde seizoen met de terugkeer van de Sticks and Stones-modus, waarin elke speler een potje begint met de R1 Shadowhunter-kruisboog, de Ballistic Knife en een Tomahawk. Gedurende het seizoen komt de Multi-Team Elimination-modus beschikbaar, waarin meerdere teams het uitvechten op de grootste maps van Black Ops Cold War.

Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone zijn reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

Ook interessant
Konami zou volgens David Hayter bezig zijn met remake van Metal Gear Solid
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x