Check de launch trailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Sony Interactive Entertainment en ontwikkelaar Naughty Dog hebben vandaag de lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collectio vrijgegeven.

De game verschijnt over precies een weekje voor de PlayStation 5. Een PC-versie staat ook gepland maar voor later in het jaar 2022.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection bevat remasters van Uncharted 4: A Thief’s End en Uncharted: The Lost Legacy. De multiplayer van de originele games is niet inbegrepen.

Deze verbeterde collectie heeft ondersteuning voor 3D audio, de features van de DualSense-controller en zeer korte laadtijden. De games zijn te ervaren in Fidelity-modus (4K met een framerate van 30, Performance-modus (iets lagere resolutie maar 60 FPS) of de Performance+ modus (1080p met een framerate van 120).

Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari 2022 uit op de PS5 en verschijnt later in 2022 op PC. Wie Uncharted 4 of Uncharted: Lost Legacy al heeft, kan voor een bedrag van €9,99 upgraden naar de remaster. De gratis versie die via PS Plus werd gegeven, kan niet geüpgrade worden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x