Team ICO is een beroemde gameontwikkelaar, die stiekem maar twee games heeft uitgebracht in het verleden. Deze games hebben zoveel indruk gemaakt op gamers over de hele wereld dat iedereen halsreikend uitkijkt naar een nieuwe game van de studio. Na lange tijd horen we eindelijk weer eens iets…

In 2001 kwam de studio met zijn eerste game voor de Playstation 2, genaamd ICO. Deze game was een waar spektakel voor velen, en zorgde ervoor dat Team ICO op de kaart stond. Hun volgende game kwam uit in 2005 en kennen de meeste onder de naam Shadow of the Colossus, welke ook uit kwam voor de Playstation 2. Beide games zijn nogmaals uitgebracht als HD remaster voor de Playstation 3 in 2011.

Tijdens de E3 in 2009 zagen we de eerste beelden van The Last Guardian, de nieuwe aankomende toptitel van Team ICO. Maar we hebben een hele lange tijd moeten wachten voordat we weer nieuwe beelden mochten zien van deze game. Het duurde tot de E3 van 2015 voordat we weer iets vernamen van deze game. De game is dus blijkbaar nog steeds in ontwikkeling en moet ergens dit jaar verschijnen. Het gekke is dat we na al die tijd nog maar heel weinig weten over deze game, maar hopelijk komt daar op de aankomende E3 verandering in. In ieder geval zal de onderstaande Developer Diaries daar enorm bij helpen. Wij zijn erg benieuwd wat we allemaal mogen verwachten van deze game, jij ook?

Laat een antwoord achter