Check vanavond een nieuwe State of Play van PlayStation

Sony komt vanavond met een nieuwe PlayStation State of Play-presentatie.

De PlayStation State of Play zal voornamelijk draaien om games van third party studios.

Mogelijk krijgen we een nieuwe trailer en mogelijk een releasedatum van Final Fantasy VII: Rebirth, de tweede game in de remake trilogie. Geruchten gaan dat Capcom zou werken aan een gloednieuwe Monster Hunter-game en dat het in het eerste kwartaal van 2024 gaat verschijnen. Deze game kan aan bod komen tijdens de presentatie. De Seperate Ways downloadable content voor Resident Evil 4 Remake waar je in de schoenen staat van Ada Wong, kan ook aan bod komen. Ook de PS VR 2-modus van Resident Evil 4, kan vanavond aan bod komen.

Een andere game die zeer waarschijnlijk vanavond getoond gaat worden is de Bayonetta-achtige actiegame met prachtige graphics, namelijk Steller Blade. Deze game werd aangekondigd voor de PlayStation 5, maar sinds 2022 hebben we niets meer van dit project gehoord. Het wordt tijd voor een update, een nieuwe gameplay trailer en een releasedatum.

Verder krijgen we updates van indiegames over de hele wereld en worden enkele nieuwe games aangekondigd die in ontwikkeling zijn voor de PlayStation VR 2.

De PlayStation State of Play-presentatie is vanavond vanaf 23:00 uur hieronder live te bekijken.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x