Check vannacht de EA Play Live event voor Apex Legends nieuws

Via het officiële Twitter-account van Respawn Entertainment laat het bedrijf weten dat we, tijdens het EA Play Live event, nieuws over Apex Legends mogen verwachten.

In de desbetreffende Tweet laat de ontwikkelaar weten dat ze meer informatie los laten over de toekomst van Apex Legends.

Daarnaast gaan er geruchten dat de gratis Battle Royale game ook op de Nintendo Switch gaat verschijnen. EA liet eerder tijdens een vergadering met investeerder doorschemeren dat ze meer van hun games naar de console van Nintendo willen brengen. Wellicht is Apex Legends hier een van?

Een ander gerucht is dat Respawn eindelijk met de aankondiging gaat komen dat de game cross-play ondersteuning gaat krijgen. Dit zou wel in het straatje van EA passen, aangezien Need for Speed Heat onlangs al crossplay ondersteuning kreeg.

Een andere mogelijkheid is dat Respawn een next-gen versie van de game gaat aankondigen, welke crossplay gaat ondersteunen met de eerdere generatie consoles. Aangezien Season 5 van de game nog tot augustus duurt, wordt er niet verwacht dat er al aankondigingen gedaan worden voor de seizoenen die hierna zullen plaats vinden.

Aankomende nacht weten we in ieder geval meer. het EA Play Live event zal om 01.00uur Nederlandse tijd plaats vinden via de bekende streamkanalen van Electronic Arts.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x