Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition, welke oorspronkelijk in 2004 verscheen voor de Nintendo Gamecube, op 27 augustus 2020 beschikbaar komt op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele apparaten,

Naast het verbeterde beeld en geluid, is FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition op verschillende manieren vernieuwd om de ervaring magischer dan ooit te maken. Nieuwe ingesproken stemmen, online multiplayer met cross-play-mogelijkheid, nieuwe items en uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen wachten spelers die de reis door een verbluffende fantasiewereld beginnen. Maak nieuwe, magische herinneringen met fantastische personages, werk samen met vrienden om gevaarlijke vijanden te bestrijden, en geniet van de heerlijke action-RPG-gameplay.

Naast dit alles introduceert FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition een gloednieuwe ‘Mimic’-functie waarmee spelers het uiterlijk kunnen aannemen van de verschillende personages die ze onderweg ontmoeten. Door stempels te verzamelen en Moogle Houses te bezoeken, of door uitdagende kerkers te voltooien, verdienen spelers unieke kristallen waarmee ze hun uiterlijk kunnen veranderen in dat van hun favoriete FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES-personages om hun avontuur in stijl te vervolgen.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition verschijnt op 27 augustus 2020 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, iOS- en Android-apparaten.

één antwoord

Laat een antwoord achter