Cyberpunk 2077 neemt aardig wat schijfruimte in bezit op consoles

Ondanks werd bekend dat er fysieke versies van Cyberpunk 2077 waren gelekt. Gelukkig heeft dit niet geleid tot een berg spoilers, maar we hebben hierdoor wel wat nieuwe informatie gekregen omtrent de aankomende game.

Door het lek is namelijk bekend geworden hoeveel ruimte de game in beslag gaat nemen op je hardeschijf. Zo melde Twitter-gebruiker Twisted Voxel dat Cyberpunk 2077 een flinke jongen is geworden. De game zal namelijk 71,73GB in beslag nemen, waarbij wel gezegd moet worden dat dit zonder de “Day One” patch is van de game. Dit kan inhouden dat Cyberpunk 2077 bij launch richting de 100GB nodig heeft op de hardeschijf van je console.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Check hieronder nog wat gameplay van de PlayStation 4 Pro versie van de game:

Ook interessant
13-minuten aan hack ‘n slash actie in nieuwe video van Godfall
NL / EN