Er zijn soms wel eens van di dagen dat je wat anders wilt. Wat vrienden op bezoek en toch niet samen gamen, elkaar trakteren op headshots, een band starten met Guitar Hero (of een andere muziek/band game) of een feest met Mario Party starten. Nee soms wil je ook wel eens ouderwets een bordspel spelen.

Wil je dan toch in de game sfeer blijven, dan is er goed nieuws. Deze maand nog gaat wordt een kickstarter geopend voor een Dark Souls bordspel. Steamforged Games en Bandai Namco Entertainment hebben de handen in een geslagen voor het maken van een bordspel gebaseerd op de Dark Souls series. Steamforged Games heeft al ervaring met het maken van spellen en kickstarter. Op die manier brachten ze eerder het spel Guild Ball uit, een medieval voetbalspel uit. Meer informatie over Steamforged Games, Guild Ball en updates over de kickstarter op deze site.

Naast dit spel, werd eerder ook al bekend gemaakt dat er een kaartspel in de maak was voor Bloodborne. De Chalice Dungeon runs zullen als basis gelden voor dit kaartspel. De maker van het spel: Eric Lang, liet het volgende plaatje zien van het spel.

3023032-bborne

Het lijkt er dus op dat we binnenkort wat games van de Dark Souls franchise in onze spelletjeskast kunnen hebben staan.

Laat een antwoord achter