De officiele Call of Duty: Black Ops III launch trailer is hier

Het najaar is begonnen en dat betekend dat we overladen worden door een shitload aan games. Een jaarlijks terugkerende titel is uiteraard Call of Duty en Activision was zo aardig om ons de launchtrailer toe te sturen.

6 november verschijnt de game op alle denkbare platformen en daarnaast willen we jullie nog even trakteren op het persbericht wat Activision ons toestuurde:

Call of Duty: Black Ops III is de ultieme 3-in-1 game experience. In de campaign mode, moet je door de hotspots van een nieuwe Koude Oorlog navigeren om je verloren broeders terug te vinden. Spelers kunnen de campaign zowel samen als solo spelen en zijn vanaf nu altijd verbonden met de intelligence grid en hun compagnons tijdens de battle.

De multiplayer featured een momentum-based chain-movement system, hiermee kunnen spelers behendig door de omgeving bewegen, terwijl ze gebruik maken van jumps, slides en mantling. Black Ops III multiplayer introduceert daarnaast het nieuwe specialist character system, die het voor spelers mogelijk maakt om de wapens en abilities van 9 characters te bemeesteren, door middel van een challenge-based unlock progession systeem.
Geen enkele titel van Treyarch is natuurlijk compleet zonder kenmerkende Zombies. “Shadows of Evil” heeft daarom zijn eigen unieke out of the box storyline, die zich afspeelt in het fictieve Morg City in 1940. In deze film-noir geïnspireerde horror story spelen vier mysterieuze figuren – de Femme Fatale, de Magician, de Detective en de Boxer- de hoofdrol.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x