Dead Island 2 releasedatum vervroegd

Vandaag hebben uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios bevestigd dat het langverwachte zombieslachtavontuur Dead Island 2 GOUD is gegaan, wat betekent dat de game geheel is voltooid.

Om dit te vieren is er besloten de wachttijd voor fans wat te verkorten door de game een week eerder dan ze verwachten uit te brengen. Het slachten van zombies kan daarom op vrijdag 21 april al beginnen.

De baanbrekende Dead Island-franchise verscheen in 2011 op het toneel met één van de meest bekeken videogame-trailers ooit. Het nieuwste deel, dat met een heerlijk ranzige trailer werd aangekondigd tijdens gamescoms Opening Night Live-evenement in 2022, stuurt spelers op reis door de bloederige straten van Los Angeles, dat vanwege de zombieplaag tot HELL-A is gedoopt. Spelers kunnen in dit vervolg weer volop genieten van de overdreven, spectaculaire actie en duistere humor waar de serie om bekend staat.

In aanloop naar de release van de game op 21 april, zal Deep Silver meer gameplay en trailers onthullen, zodat fans zich mentaal alvast een beetje kunnen voorbereiden op de bittere overlevingsstrijd.

Dead Island 2 zal op 21 april verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x