In 2014 kregen we een flinke trailer voor onze kiezen van Dead Island 2. Deze moest ons alvast in de sfeer brengen voor een grote zombie epidemie, maar desondanks ging er het een en ander mis. Hierdoor werd de game flink uitgesteld. Nu is er weer een nieuwe ontwikkeling omtrent deze game.

Het is namelijk zo dat de Steam pagina voor Dead Island 2 is verwijderd, waardoor er geruchten gaan over een mogelijke annulering van de zombiegame.

De pagina is afgelopen nacht offline gehaald, wat werd opgemerkt door een bezoeker van het NeoGAF-forum. Het is niet duidelijk waarom de pagina offline is gehaald. Het zou kunnen betekenen dat de game voorlopig nog niet klaar is en hij later opnieuw onthuld wordt. Een andere mogelijkheid zou de release van de aankomende remaster van het origineel zijn, die in de schijnwerpers moet staan. Maar het zou ook nog eens kunnen, zoals verschillende mensen speculeren, dat de game is geannuleerd.

Dead Island 2 werd in 2014 aangekondigd en had in 2015 uit moeten komen. De game werd echter een aantal keren uitgesteld, tot bekend werd gemaakt dat het ontwikkelteam van Yager niet meer aan het vervolg werkte. Sumo Digital is nu de ontwikkelaar.

 

Laat een antwoord achter