Demo’s van Metro Redux bundel bevatten asociaal veel content

Als je jezelf nog gul durft te noemen na het lezen van dit nieuws, wil ik sowieso vrienden met je worden. De ontwikkelaar van de Metro-serie is óf gewoon heel tof, óf ze doen een laatste wanhoopspoging om hun game beter te verkopen. Welke van de twee het ook is; de gamer wint.

Metro is natuurlijk al een fikse tijd uit, maar is onlangs geremastered voor de PS4 en Xbox One. De ontwikkelaar van de hooggeprezen gameserie heeft nu demo’s van beide games in de bundel losgelaten in de gamestores, en bevatten maar liefst 1/3de van de complete game.

Om je een insight te geven van waar je mee aan de slag kan: In Metro 2033 kan je met 8 chapters aan de slag, en in met Metro: Last Light met 9 chapters. Laten we stellen dat de beide games er zo’n 30 hebben, dus da’s nieniksnie!

metro-last-light-sniperOntwikkelaar 4A Games en uitgever Deep Silver willen mensen via deze manier kennis laten maken met de serie, en dit lijkt mij absoluut geen slechte manier om dat te doen.

Aan het eind van de demo krijg je de keuze om de volledige game aan te schaffen, zodat je ook direct verder kan spelen. Hoe beide demo’s omgaan met je in de tussentijd vergaarde achievements, is vooralsnog onduidelijk.

Is dit genoeg om je over te halen om op de gemuteerde gedrochten te jagen in het lugubere Rusland? Laat het ons weten in de comments!

 

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x