Derde DLC voor Far Cry 6, Joseph: Collapse verschijnt op 8 februari

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC van de Season Pass voor Far Cry 6 is vanaf 8 februari verkrijgbaar.

In Joseph: Collapse, de derde grote DLC die als onderdeel van de Season Pass naar Far Cry 6 komt, belichamen spelers Joseph Seed, de iconische schurk uit Far Cry 5. Er staat een gloednieuwe ervaring voor hen klaar, geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk. Joseph: Collapse, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de gekwelde geest van Joseph te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen voormalige cultleden nadat zijn geloof gebroken was. Uiteindelijk gaat hij de confrontatie aan met zijn familieleden terwijl hij worstelt met zijn innerlijke demonen.

Eerder verscheen al Vaas: Insanity en Pagan: Control, beide een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bood om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-icoon Vaas en Far Cry 4-schurk Pagan Min beter te begrijpen. 

Far Cry 6 is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia, Amazon Luna en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x