DIRT 5 nu verkrijgbaar

Codemasters lanceert vandaag DIRT 5 voor de PlayStation4, Xbox One en PC. 

DIRT 5 is ontwikkeld door de Codemasters Cheshire studio en biedt een mix van verschillende gamemodi. Traditionele races op diverse terreinen, arena-creatie in Playgrounds en verschillende multiplayer-functies waaronder drie partygames. 

DIRT 5 laat je racen op 70 routes en 10 locaties in 13 voertuigsoorten. Bewijs jezelf in rally cars, buggies en meer. De Career is naast Donut Media’s James Pumphrey en Nolan Sykes ook ingesproken door game-iconen Troy Baker en Nolan North. Verwacht bovendien cameo’s uit zowel de racewereld als de game-wereld.

Playgrounds biedt de mogelijkheid om eigen arena’s te creëren, te delen en te verkennen met drie event-types: Gate Crasher, Smash Attack en Gymkhana. Zodra een Playground wordt geverifieerd door de maker, kan iedereen deze downloaden en hun beste scores neerzetten op het leaderboard.

“DIRT 5 is eindelijk verkrijgbaar en we kunnen niet wachten om samen met onze spelers de lobby’s in te gaan. Het team heeft het fantastisch gedaan en er is zoveel variatie. Van Playgrounds tot partymodes tot races vol actie. DIRT 5 geeft racefans veel van wat zij willen en zelfs nog meer dan dat.”

Robert Karp, DIRT 5 Development Director bij Codemasters

DIRT 5 op Xbox Series X | S is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 10 november. De PlayStation5-versie lanceert op 19 november in Nederland en België. In het voorjaar van 2021 verschijnt er een Google Stadia-versie. De game ondersteunt Xbox Smart Delivery en op PlayStation krijgen spelers een gratis upgrade wanneer ze switchen naar PlayStation 5.

Wij mochten de game al voor de release spelen, en hebben de REVIEW dan al voor je klaar staan!

Ook interessant
Bekijk 9-minuten aan Assassin’s Creed Valhalla gameplay
NL / EN