Domeinnamen gelinkt aan Mafia 3 zijn vastgelegd

Is het lange wachten op het 3de deel van deze epische reeks dan eindelijk voorbij? Take Two heeft in ieder geval al wat domeinnaampjes vast laten leggen die ongetwijfeld gelinkt zijn aan de Italiaans gespuis-shooter. Nu nog maar wachten op de officiële aankondiging…

mafia 3 domains

 

Zoals hier te zien is, is er no doubt dat de game onderweg is. Er is een viertal aan domeinen vastgelegd, die duidelijk allemaal met mafia te maken hebben. Jup, mijn ogen zijn hartstikke dik in orde.

De geliefde serie gaat in ieder geval zijn terugkeer maken, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij aangekondigd wordt. Omdat 2K (de ontwikkelaar van de geliefde mafia-knaller) had aangekondigd dat ze op de E3 een tripleA-titel aan zouden kondigen, hadden veel mensen hun geld ingezet op de nieuwe Mafia. Uiteindelijk bleek dit dus te gaan om XCOM2, wat natuurlijk ook geen straf is, maar jeweetoch… het is geen Mafia.

We zijn allemaal op het verkeerde been gezet omdat er al jaaaaren geruchten rondgaan dat Mafia 3 in de maak is. In 2010 ging er zo al een gerucht dat hij zou verschijnen op de Xbox One en Playstation 4, sinds vorig jaar een dik vermoeden dat de game zich af zou gaan spelen in New Orleans en in januari werd de officiële aankondiging al verwacht.

Goed, de domeinnamen liegen er niet om. Het is alweer 5 jaar geleden dat het laatste deel is verschenen, en je kunt natuurlijk overdrijven met uitstellen. Mafia 3 staat in ieder geval om de hoek, dus blaas het stof van je tommyguns en get yo Scarface on!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x