DOOM Eternal zal met een paar maanden worden uitgesteld en verschijnt nu op 20 maart 2020.

“Gedurende de ontwikkeling van DOOM Eternal is onze doelstelling altijd geweest om een game af te leveren die al jullie verwachtingen overtreft. Om ervoor te zorgen dat jullie de beste ervaring krijgen — wat betekent dat DOOM Eternal aan onze standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking — hebben we de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. We realiseren ons dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.” Aldus de studio.

De studio maakte overigens nog wel wat andere nieuwtjes bekend over de aankomende DOOM game:

  • Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
  • DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
  • DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.

Laat een bericht achter

stargamers