De E3 toont een shitload aan nieuwe games, en niet alle games komen voorbij op de diverse conferenties en showcases. Speciaal daarvoor een feature waarin je een aantal trailers ziet van games die je wellicht gemist hebt.

Psychonauts: Rhombus of Ruin

We kennen allemaal de Psychonauts nog wel. Deze game krijgt een VR versie en hieronder vindt je alvast de pre-alpha beelden van de game. Laat ik er wel even bij zeggen dat Psychonauts 2 nog in ontwikkeling is, en deze game hier los van staat. We zijn benieuwd wat ontwikkelaar Double Fine ons gaat brengen.

NieR: Automata

Deze futuristische Action-RPG van Japanse hand zou dit jaar nog ergens verschijnen, maar Square Enix heeft aangegeven dat de game toch uitgesteld wordt naar 2017. Hopelijk verzachten onderstaande beelden dan toch nog een beetje de pijn.

Nioh

Ook Koei-Tecmo komt met een Action-RPG, ontwikkeld door Team Ninja. Nioh zal ergens aan het einde van 2016 verschijnen, en krijgt in augustus zijn tweede (tijdelijk) speelbare demo. De feedback van de eerste demo is meegenomen en de verbeteringen zul je in augustus dus al kunnen bewonderen. Totdat de demo verschijnt mag je het doen met onderstaande beelden.

Robinson The Journey

Een VR titel die in ontwikkeling is door Crytek. We kennen de ontwikkelaar natuurlijk van prachtige (maar zware) games als de eerste Far Cry en Crysis. Robinson moet dus werkelijk een spectaculair mooie titel worden, en de onderstaande beelden liegen er dan ook niet om. De game is op dit moment alleen aangekondigd voor de Playstation VR en een releasedatum is er nog niet.

Attack on Titan

Weer een game van Koei-Tecmo, en ditmaal een ouderwets traditionele RPG. Attack on Titan kent heerlijke kleurrijke graphics en een echte Japanse anime sfeer. Voor de diehard fans is dit dus een waar feestje. Loop jij al warm voor de game na het zien van onderstaande trailer?

Star Ocean Integrity and Faithlessness

Er komt een nieuwe Star Ocean aan, en dat al op 1 juli aanstaande. Ondanks dat de game weinig aandacht krijgt op de beursvloer, is deze wel aanwezig. Square Enix heeft daarom ook een trailertje vrijgegeven van de game, die check je hieronder:

PES 2017

FIFA krijgt tegenwoordig alle aandacht, en PES wordt sowieso flink ondergesneeuwd. Dit terwijl een aantal jaren geleden Pro Evo Soccer toch zeker de betere van de twee was. Hoe het komt dat Konami deze strijd heeft verloren is niet echt bekend. Speciaal voor de liefhebbers van deze serie, is er een teaser trailer van PES 2017 verschenen. Check hem hieronder:

En tot zover de titels die niet zijn opgevallen tijdens de E3. Er zijn duidelijk meer titels die aandacht verdienen, maar waar je niets over hoort. Op StarGamers proberen we de boel zo up to date mogelijk te maken, en het kan dan ook zomaar zijn dat wij hier nog een artikel aan wijden. Houdt ons daarvoor in de gaten!

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=RXdAZBnwN4c” opacity=”.5″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” startat=”4″ mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

Laat een antwoord achter