Eidos Montréal heeft het druk momenteel, maar niet met de Deus Ex serie. Fans waren even bang dat naar de matige verkoop van Deus Ex: Mankind Divided er een einde was gekomen aan de Deus Ex. De ontwikkelaar stelt de fans echter gerust in een gesprek met PCGamesN.

In een wereld van games is het soms lastig je hoofd boven water te houden. Deus Ex: Mankind Divided verkocht matig, maar dat bekend niet dat Eidos Montréal de serie ten dode op heeft geschreven. Echter moeten we voorlopig nog wel wachten op een vervolg. De studio is druk bezig met Shadow of the Tomb Raider, een Avengers-game en nog een derde project. Genoeg werk om het team voorlopig aan het werk te houden. Daarnaast gaf het team toe gehecht te zijn aan de Deus Ex franchise en niet zonder te willen. Het volgende zei “David Anfossi (baas Eidos Montréal) over de serie in PCGamesN:

“Deus Ex, of course, it’s the brand of the studio. We are all attached to this franchise, but we cannot do everything, you know? So we have Shadow of the Tomb Raider, we have this co-development with Crystal [Dynamics] on The Avengers, and we have a third game in development, so it’s enough at the moment for us.”- David Anfossi

We kunnen in de toekomst dus zeker meer Deus Ex verwachten, alleen neemt de franchise eerst een ruime sabbatical.

 

Laat een antwoord achter