Final Fantasy VII Remake heeft vandaag PlayStation 5 upgrade ontvangen

Square Enix heeft vandaag de PlayStation 5-versie van Final Fantasy VII Remake uitgebracht en diegene die de game al eerder heeft aangeschaft op de PlayStation 4 kunnen de game geheel kosteloos upgraden.

Hoewel de PlayStation 5 versie van de game vanaf nu verkrijgbaar is in de PlayStation Store, kan niet iedereen gebruik maken van de gratis upgrade. Diegene die de game onlangs via PlayStation Plus hebben geclaimed hebben, komen niet in aanmerking voor de upgrade. Deze is enkel voorbehouden voor daadwerkelijke kopers van de PlayStation 4 versie.

Mocht je de digitale versie gekocht hebben dan kun je de PS5-versie via de PlayStation Store downloaden. Bezit je de game op disc, dan dien je deze in de console te hebben zitten om automatisch de download te starten.

Let wel op dat het om de PlayStation 5 upgrade gaat, en dus niet om Final Fantasy VII Remake Intergrade. Deze versie bevat namelijk extra content in de vorm van Episode INTERmission, en dit is een betaalde uitbreiding. Deze kun je voor een klein bedrag apart aanschaffen in de PlayStation Store.

Ook interessant
Nieuwe Back 4 Blood-trailer toont innovatief kaartsysteem
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x