Vanaf vandaag tot en met 2 november vindt er een speciaal Halloweenevenement plaats in For Honor: Feast of the Otherworld. Tijdens dit evenement gaan spelers aan de slag met een griezelige variant van de 4v4-Dominionmodus, waar skeletten het slagveld domineren. Bovendien maken spelers kans op exclusieve items met Halloweenthema, waaronder aanpassingsvoorwerpen voor hun Helden.

In deze nieuwe vorm van de 4v4-Dominionmodus moeten spelers hun tactiek aanpassen als ze van hun tegenstanders willen winnen. Soldaten verschijnen in deze unieke Endless March als skeletten en brengen veel meer schade toe. Spelers winnen maar tijdelijke punten wanneer ze gebieden overnemen. De enige echte manier om punten te verzamelen, is door soldaten en tegenstanders te doden. Om te winnen, moeten spelers net als bij Dominion duizend punten scoren en alle vier tegenspelers verslaan.

In The Feast of the Otherworld winnen spelers vele nieuwe Halloweenprijzen. Hierbij horen natuurlijk ook kostuums, waarmee spelers hun Helden onder andere als demonische versies van zichzelf kunnen aankleden. Ook de wekelijks toegevoegde content blijft in de Halloweensfeer gedurende dit evenement.