Forza Horizon 3 verdwijnt uit de winkel

Mocht je Forza Horizon 3 nog op je verlanglijst hebben staan, dan moet je er gauw bijwezen. De racegame die je op verkenning neemt in Australië verdwijnt volgende maand namelijk uit de digitale winkels. Zo werd bekend gemaakt op twitter.

Op Twitter laat de ontwikkelaar weten dat Forza Horizon 3 de “end of life” status heeft bereikt en na 27 september niet meer te koop zal zijn op de Xbox One en PC:

“When a game reaches “End of Life”, that means it and its DLC will no longer be available for purchase in the Microsoft Store. However, features like multiplayer and online services will still be accessible for those that own the game. FH3 will be on sale until it reaches End of Life on September 27, 2020″

Tot die tijd zal de racegame met flinke korting te koop zijn. Zo kun je de game nu voor €9,89 kopen op Xbox Marketplace en ook de DLC is met korting aan te schaffen. Iedereen die de in bezit heeft, kan na die tijd zijn game gewoon downloaden. Een oorzaak van het verwijderen van de game is niet genoemd, maar mogelijk heeft het te maken met licenties voor auto’s of muziek. De online servers blijven voorlopig wel gewoon online.

Ook interessant
Cyberpunk 2077 verdwenen uit de PlayStation Store
NL / EN