Van 27 t/m 31 december zijn wij met de gehele StarGamers crew bezig geweest om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Hoe is het ons vergaan? Wat hebben we nu werkelijk opgehaald? Wat waren de leukste momenten? Je ziet het in beeld, in deze feature!

In samenwerking met een hele grote club sponsoren, welke honderden veilingitems beschikbaar hebben gesteld, en een flinke lading enthousiasme kunnen wij terug kijken op een geslaagd streaming evenement. Hierin ging niet altijd alles soepel, en daarbij liet de techniek ons ook nog weleens in de steek. Desalniettemin was het een succes en dankzij een flink aantal kijkers op zowel Facebook Live en Twitch hebben wij ons doel in ieder geval gehaald.

Dankzij de facebook pagina: “Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d.” konden wij een flink aantal veilingen plaatsen, waar vol op geboden werd. Zodoende hebben wij een aardig groot bedrag voor het Prinses Beatrix Spierfonds in kunnen zamelen. Niet alleen met de veilingen, maar ook met diverse challenges tijdens onze programmering werd geld opgehaald. In de onderstaande video krijg je dan ook de eindstand te horen en blikken wij terug op een aantal leuke gebeurtenissen tijdens deze dagen.

Wil je meer zien van het Gamen voor Spieren evenement? Op onze Facebook-pagina hebben wij een VIDEO SECTIE waarin je alle diverse programma’s op je gemakkie terug kunt kijken!

Als laatste willen wij via deze weg een shoutout doen naar alle sponsoren, meewerkende partijen, de beheerders van “Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d.“, de mensen die hebben geboden op de veiling, alle crewmembers van StarGamers (waaronder grote dank voor Jan voor de productie en Eunchul en Bouke voor de regie) en de grootste dank gaat uit naar JOU als kijker!

Wij hopen dat je hebt genoten tijdens deze dagen, en volgend jaar zijn we gewoon weer bij je terug met een nieuw evenement voor het goede doel!