Van 15 t/m 17 februari zijn wij met een team van rond de twintig personen bezig geweest om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Hoe is het ons vergaan? Wat hebben we nu werkelijk opgehaald? Je leest het in deze feature!

In samenwerking met een hele grote club sponsoren, welke honderden veilingitems beschikbaar hebben gesteld, en een flinke lading enthousiasme kunnen wij terug kijken op een geslaagde streamingmarathon. Hierin ging niet altijd alles soepel, en daarbij liet de techniek ons ook nog weleens in de steek. Desalniettemin was het een groot succes, en dankzij een flink aantal donateurs die op zowel Facebook Live en Twitch mee keken hebben wij ons doel ruim kunnen halen.

Wij hadden een doelstelling om minimaal €3.000 op te halen voor stichting ALS Nederland. Mochten wij dit behalen hadden wij een milestone challenge om een duik te nemen in de ijskoude rivier de Maas. Aangezien wij €3.325 in totaal op hebben mogen halen, hebben wij deze uitdaging dan ook met alle liefde uitgevoerd. Het resultaat zie je hieronder:

Dankzij de facebook pagina: “Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d.” konden wij een flink aantal veilingen plaatsen, waar goed op geboden werd. Zodoende hebben wij een aardig groot bedrag voor stichting ALS Nederland in kunnen zamelen. Niet alleen met de veilingen, maar ook met de diverse challenges en donatie give-aways die wij hielden tijdens het evenement.

Wil je dingen terug zien van het Gamen tegen ALS evenement? Op onze Facebook-pagina hebben wij een VIDEO SECTIE waarin je alle diverse streams op je gemak terug kunt kijken!

Als laatste willen wij via deze weg een shoutout doen naar alle sponsoren, meewerkende partijen, de beheerders van “Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise e.d.“, de mensen die hebben geboden op de veiling, alle crewmembers die mee hebben geholpen tijdens het evenement en de grootste dank gaat uit naar JOU als kijker!

Een van de vele sponsoren van ons evenement is Blast Galaxy. Een geweldige arcadehal, gelegen in Amsterdam, waar je jezelf uren kan vermaken met oldschool games. Janneke, Larissa, Jan en Eunchul gingen op pad om een leuke video te maken, welke je hieronder kunt bekijken:

Wij hopen dat je hebt genoten tijdens deze dagen, en volgend jaar komt Game Changers gewoon weer bij je terug met een nieuw evenement voor een ander goede doel!