Voordat ontwikkelaar Sucker Punch bezig was met Ghost of Tsushima, waren ze bezig met een game welke nooit het daglicht heeft mogen zien. Hiervan zijn nu gameplay beelden gelekt.

De game, welke Prophecy zou moeten gaan heten, is helaas niet verschenen. Toch zijn er beelden van deze onuitgebrachte game verschenen. In een 11 minuten durende video zien we hoofdpersoon Abel Tavora, de meestgezochte dief in de Franse provincie Gascogne. Deze wordt achterna gezeten door een groep soldaten en hij zal uit de stad moeten zien te ontsnappen. Hierbi maakt hij gebruik van een uniek soort poeder waarmee hij mensen in brand zet.

In een recente blogpost van Sucker Punch werd onlangs gemeld dat de studio eerst bezig was met een game die zich in het tijdperk van de Drie Musketiers of piraten zou af moeten spelen. Dit is blijkbaar geen succes geworden en daardoor zijn ze begonnen aan de ontwikkeling van Ghost of Tsushima, welke zich in Japan afspeelt. Binnenkort mag je de review van de Samurai game op StarGamers verwachten.

Opvallend is dat het Franse Gascogne de provincie is waar de welbekende musketier d’Artagnan is geboren. Wellicht zou Prophecy het Drie Musketiers-project zijn geweest waar Sucker Punch mee bezig was. Of dit werkelijk zo is, zullen we wellicht nooit te weten komen.

Check hieronder de gelekte gameplay beelden van Prophecy:

Laat een antwoord achter