Gloednieuwe trailer laat 10-minuten aan Cyberpunk 2077 gameplay zien

CD PROJEKT RED heeft vandaag een gloednieuwe video uitgebracht waarin Cyberpunk 2077 voor de allereerste keer op consoles wordt getoond. De gameplay is afkomstig van de Xbox-versie van de game.

In de speciale Night City Wire-aflevering nodigt de studio gamers uit om gameplay-beelden te bekijken van de aankomende titel van CD PROJEKT RED, vastgelegd op Xbox One X en Xbox Series X waarbij de laatstgenoemde console gebruik maakt van backwards compatibility. De getoonde beelden bieden een kijkje in de donkere toekomst waar spelers diep in kunnen duiken wanneer ze in december aan hun reis in Night City beginnen.

Binnenkort verschijnt er ook een PlayStation gameplay-video van Cyberpunk 2077. De datum waarop deze video verschijnt wordt binnenkort onthuld via de officiële kanalen van de game.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Ook interessant
Silent Hill bedenker begint eigen studio
NL / EN