Elke gamer zit te wachten op de komst van GTA 6, wat op zich raar is aangezien de game nog niet eens is aangekondigd. Toch is er een ‘Game Tester’ die claimt meer informatie te hebben over de game.

Deze Game Tester heeft een groot bericht op Pastebin geplaatst. Hierin zegt hij dat GTA 6 ergens in 2021 voor de next-gen consoles (PlayStation 5 en Xbox ‘Series X’) zal verschijnen. De game zal vier steden bevatten, namelijk San Andreas, Mid West, Liberty City en Vice City. In tegenstelling tot GTA V zal er in GTA 6 maar één speelbare personage zijn.

Dankzij nieuwe technieken in de aankomende consoles, zoals het bevatten van een SSD, zouden er nagenoeg geen laadtijden meer in de game zitten. De game wordt wel aanzienlijk groot volgens de Game Tester, want je zal 200GB aan vrije ruimte moeten hebben. Daarnaast is de game gebouwd op een ‘custom engine’, waardoor 8K-upscaling en ray tracing mogelijk is.

De Game Tester weet niet zeker wanneer Rockstar de game officieel gaat aankondigen, maar verwacht dat dit ergens halverwege 2020 moet gaan gebeuren. Let wel op dat je dit bericht met een korreltje zout moet nemen, totdat Rockstar werkelijk iets laat horen over GTA 6.

Laat een antwoord achter