Na het succes van de NES en SNES Mini Classic, komt Capcom met zijn eigen interpretatie van oldschool gaming.

Vanaf vandaag kun je een aantal klassieke Capcom-arcade-titels in huis halen met de Capcom Home Arcade, een plug-and-play arcade-machine voor thuis.

Capcom Home Arcade biedt toegang tot 16 Capcom-titels uit het gouden tijdperk van arcade-gaming, inclusief Street Fighter II: Hyper Fighting, Alien vs Predator en Final Fight. Het apparaat is uitgerust met twee full-size sets van premium sticks en knoppen voor een klassieke arcade-ervaring met één of twee spelers.

De 16 vooraf geïnstalleerde games zijn Capcoms originele arcade-ROMs, dus goed voor een authentieke en accurate arcade-ervaring. De Capcom Home Arcade is uitgerust met twee sets van wedstrijdklasse Sanwa-sticks en knoppen met 8-way GT-Y-richtingpoorten en OBSF-knoppen voor de beste precisie, reactietijden en duurzaamheid. Zo kunnen spelers deze games spelen zoals ze bedoeld zijn.

INGEBOUWDE GAMES
1944: The Loop Master
Alien™ vs Predator
Armored Warriors
Capcom Sports Club
Captain Commando
Cyberbots: Fullmetal Madness
Darkstalkers: The Night Warriors
Eco Fighters
Final Fight
Ghouls ‘n Ghosts
Giga Wing
Street Fighter II: Hyper Fighting
Mega Man: The Power Battle
Progear
Strider
Super Puzzle Fighter II Turbo

Breek de high-scores in de single-player, werk samen met een vriend in co-op multiplayer of versla je vrienden tijdens directe gevechten. Via de on-board WiFi van de Capcom Home Arcade kun je je beste scores toevoegen aan de wereldwijde klassementen om te zien hoe jouw scores zich verhouden met die van andere spelers over de hele wereld.
De Capcom Home Arcade is nu verkrijgbaar bij alle grote gaming-retailers in Europa en in de officiële Capcom-store.

De Capcom Home Arcade is bij diverse winkels verkrijgbaar voor een prijs van rond de 230 euro.

Laat een antwoord achter