Duisternis is neergestreken in Apex Legends! Het tijdelijke Halloween Collection event ‘Fight or Fright’ is nu namelijk live en loopt door tot en met 5 november.

Een mysterieus figuur schuilt in de schaduwen en spelers kunnen zich opmaken voor een serieuze bedreiging als de nacht is gevallen in Kings Canyon.

Hieronder vind je een bondige samenvatting van de inhoud van het event en de dodelijke activiteiten die spelers te wachten staan:

  • Tijdelijke Solo Mode: Shadowfall 
    Ervaar een angstaanjagende, duistere versie van de Apex games, die ditmaal worden gehost door een nysterieus figuur. Als spelers sterven, keren ze terug als een ondode versie van zichzelf en maken ze onderdeel uit van de krachtige “Shadow Squad” zonder wapens en zonder de vaardigheden van de Legend. Wél krijgen ze extra bewegingssnelheid en sprongsnelheid.
  • Content in bijpassend thema
    Voltooi verschillende uitdagingen om exclusieves skins, badges en een music pack vrij te spelen.
  • Tijdelijk beschikbare, premium cosmetics – Ontgrendel een set van 24 thema’s en tijdelijk beschikbare, enge cosmetics; direct beschikbaar voor aankoop met Apex Coins, direct vrij te spelen met Crafting Metals of met Event Apex Packs.
  • Dubbel XP weekend
    Verdien dubbele XP door in de top 5 te eindigen en te winnen. Deze bonus heeft betrekking op zowel Account-niveau als Battle Pass-progressie.

Extra informatie over “Fight or Fright” kun je hier in de Apex Legends blogpost vinden.

Laat een antwoord achter