Voor de nieuwe Hitman mogen we een wereldreis maken langs verschillende exotische plekken om daar de opdrachten uit te voeren. In de vorige episode reisde onze kale vriend al af naar Parijs om daar iemand om te leggen en zo zullen hij in iedere episode ergens ander opduiken.

Nadat eerder al bekend was geworden dat de nieuwste missie zich af zou spelen in het Italiaanse Sapeinza, is er nu ook een trailer opgedoken om alvast in de stemming te komen voor de episode die dinsdag de 26e uit zal komen. In de trailer zien we in ieder geval het zonnige Sapienza aan de Italiaanse kust. Square Enix omschrijft de plaats alsvolgt: “Sapienza is a dense location full of challenges and packed with opportunities and stories for the enterprising player to unfold,” Deze keer zullen we een wetenschapper moeten omleggen en we zien in de trailer ook een laboratorium, die  waarschijnlijk genoeg manieren kent om je slachtoffer van het leven te beroven.

Is Italie misschien toch niet je favoriete vakantiebestemming, dan zal Hitman je volgende maand meenemen naar Marokko, misschien dat dat je dan beter bevalt.

 

Laat een antwoord achter