Hoe ver zou jij gaan om te overleven in DayZ?

Sold Out en Bohemia Interactive zijn verheugd om aan te kondigen dat de fysieke editie van de online survival shooter DayZ wereldwijd op 15 oktober 2019 zal uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Duik in een ruw post-apocalyptisch landschap en vecht voor je leven met maximaal 60 spelers op een enkele server. Overleef een besmet land, ga op zoek naar voorraden, verken de vijandige wildernis en verdedig jezelf tegen andere spelers die er alles aan doen om nog een dag te kunnen overleven. Ga jij alleen op pad om Chernarus te verkennen of vorm je een bond met anderen om samen de vijandige open wereld te bevechten? Dit is DayZ, dit is jouw verhaal!

Kenmerken:

  • Gebruik alle middelen die nodig zijn om een vijandige open wereld zo lang mogelijk te overleven.
  • Verken de authentieke open wereld van Chernarus, met 230 vierkante kilometer van handgemaakt terrein op basis van echte locaties.
  • Word ondergedompeld in een spannende, emotionele ervaring die wordt gedreven door de spontane interacties tussen 60 spelers op een enkele server, die elk vechten om te overleven.
  • Ervaar een breed scala aan complexe overlevingsmechanismen, van jagen en knutselen tot geavanceerde letselsimulatie en overdraagbare ziekten.
  • Overleef de gevaren van de omgeving, inclusief het geïnfecteerde, dynamische weer en roofdieren.
  • Intense, authentieke vuurgevechten en melee-systemen.
  • Servers met een complexe economie en de mogelijkheid om een geïmproviseerde basis te bouwen.

“We zijn verheugd om de DayZ-ervaring in oktober aan meer spelers op PS4 en Xbox One te kunnen aanbieden”, zegt Sarah Hoeksma, Marketing Director bij Sold Out. “Als één van de originele online survivalgames, is DayZ een spannende titel die miljoenen spelers over de hele wereld heeft zien samenwerken met anderen – of ze verraden – om de open wereld van Chernarus te overleven.”

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x