Beyond Perception | INDIE FIRSTLOOK

Voor deze editie van de indie aanrader nemen we voor de verandering eens een kijkje naar puzzel games. En deze week heb ik een echte topper voor jullie waarbij je na moet denken, creatief moet zijn, al je zintuigen op scherp moet zetten en nog veel meer. De aanrader van deze week is Beyond Perception.

Deze game, die je hier kan downloaden, is een ware breinn breker. Beyond Perception is een platformer te noemen, maar het is er zeker niet zomaar een. Het doel van het spel is om kamers te doorlopen, deze kamers stap je in door letterlijk een schilderij in te springen. Elke kamer bied een ander soort uitdaging en zit vol geduwd met mentale uitdagingen en puzzels die zwaar vertrouwen op gezichtsbedrog. Waar een platform lijkt te zitten zit hij soms niet, en waar niks lijkt te zijn zit bijvoorbeeld een brug. De maker van dit spel “Davy Karan” maakt slim gebruik van 2D en 3D effecten in Beyond Perception om iedere kamer anders te maken en opnieuw een uitdaging.

Kortom ben jij in voor een echte challenge? Ben jij bestand tegen instant rage quits? Dan raad ik Beyond Perception zeker aan als indie van de week. Het spel zelf is vrij kort maar zeker een uitdaging en het proberen waard al is het alleen maar voor de geweldige visusals. Dus ik daag jullie uit speel het spel zelf en laat in de reacties vooral achter wat jij er van vind.

 

Video editor
Ook interessant
Milestone toont eerste gameplay MXGP 2020
NL / EN