Interactief knutselen op je Switch met Nintendo Labo

De Nintendo Switch is een succes, daar mag iedereen het over eens zijn. Daarom vond de Big-N het tijd om een volgende stap te zetten. Dat deed het bedrijf gisterenavond dan ook door met Nintendo Labo op de proppen te komen.

Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken. Het systeem werd speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren, maar richt zich volgens ons vooral op een jonger publiek. En ook hun ouders aangezien je toch een Nintendo Switch nodig hebt om met Nintendo Labo aan de slag te gaan.

We twijfelen er echter niet aan dat we heel wat verbazingwekkende bouwsels zullen tegenkomen de komende maanden. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit.

Nintendo Labo wordt op 27 april in heel Europa uitgebracht. Als er een Bob de Bouwer schuilt in jou, dan zien we graag jouw creaties tegemoet.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x