JRPG FAIRY TAIL vanaf vandaag verkrijgbaar

Vandaag lanceren KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios hun betoverende JRPG FAIRY TAIL voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC.

De game is gebaseerd op de gelijknamige anime en manga van Hiro Mashima. Dit is de eerste keer dat een FAIRY TAIL-game in het Westen voor een home-console verschijnt!

FAIRY TAIL nodigt spelers uit om de verhalen uit de serie opnieuw, of voor het eerst te beleven. De betoverende verhaallijn loopt van de populaire Tenrou Island-arc tot de Tartaros-arc, samen met nooit eerder vertelde verhalen en gloednieuwe quest-elementen. De magische wereld van FAIRY TAIL wordt zeer gedetailleerd tot leven gewekt in deze gloednieuwe game-ervaring, waarbij alles erop is gericht om fans alle magie en mystiek te brengen die ze kennen van de sensationele anime en manga-serie.

In de loop van hun reis kunnen spelers hun droomteam van vijf magiërs vormen door te kiezen uit een aanbod van 16 iconische personages, inclusief: Natsu, Lucy, Gray, Erza, Wendy, Gajeel, Juvia, Rogue, Kagura, Sherria, Sting, Ichiya, Laxus, Mirajane, Jellal en Gildarts. De unieke magische vaardigheden die elk personage in de serie heeft, worden in de game tot leven gewekt, inclusief Unison Raids waarin personages hun krachten kunnen bundelen om vijanden te overweldigen. Het is zelfs mogelijk Extreme Magic Spells te gebruiken, zoals Kanna’s Fairy Glitter – die spelers kunnen activeren als magische aanvallen zijn gecombineerd – om het tij van de strijd te keren.

Behalve vechten kunnen spelers in FAIRY TAIL ook de relaties met hun teamgenoten ontwikkelen, nieuwe verhalende interacties beleven en hun magische vermogens versterken. Spelers kunnen zelfs verschillende delen van de Fairy Tail guild upgraden. Door het guild te verbeteren, aan verzoeken te voldoen en de relaties met hun bondgenoten te verbeteren, kunnen spelers van hun guild de nummer 1 van Fiore maken.

FAIRY TAIL is nu verkrijgbaar! Wie de game aanschaft, fysiek of digitaal, wordt daarvoor tijdelijk beloond met een Early Purchase Bonus: een speciaal ‘Miss FAIRY TAIL’-kostuum voor Erza.

Ook interessant
Update Phasmophobia maakt spoken slimmer
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x