JRPG Tales of Arise zal in september uitkomen

BANDAI NAMCO heeft aangekondigd dat Tales of Arise in september zal verschijnen op consoles.

In Tales of Arise worden spelers ondergedompeld in het verhaal van Rena, de ster die de afgelopen 300 jaar met ijzeren vuist over de planeet Dahna heeft geheerst. Renans hebben Dahna van diens natuurlijke hulpbronnen uitgeput en hebben daarbij het grootste gedeelte van de bevolking van de planeet tot slaaf gemaakt. Dit verhaal volgt de strijd om de Dahnans van hun lot te bevrijden en wordt ervaren door de ogen van Alphen, een Dahnan met een ijzer masker op die vecht om zijn volk te bevrijden, en Shionne, een meisje uit Rena die op de vlucht is voor haar landgenoten. Ze worden tijdens hun reis vergezeld door verschillende personages, zoals Rinwell en Law, die hen helpen in hun strijd voor vrijheid.

Tales of Arise draagt het DNA van de franchise en verlegt de grenzen met behulp van de door BANDAI NAMCO Studios ontwikkelde “Atmospheric Shader” die een nieuwe tint aan de graphics toevoegt, waardoor ze eruit zien alsof ze met de hand zijn getekend. Dit zal de onderdompeling van de spelers versterken, samen met een levendige nieuwe wereld waarin ze talloze biomen verkennen. Gevechten zijn ook geëvolueerd door meer directe effecten en aanvallen toe te voegen om een beter gevoel van spektakel te geven en directere feedback van spelers op basis van hun acties.

“We willen dat Tales of Arise een nieuwe mijlpaal vormt voor de Tales of-franchise”, zegt Yusuke Tomizawa, Producer van Tales of Arise, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “De game heeft een nieuwe artistieke richting en haalt het meeste uit de Unreal Engine en onze nieuwe ontwikkelde “Atmospheric Shader” om de grafische kwaliteit te verbeteren om spelers het gevoel te geven dat ze in een schilderij zitten. Met een volwassener verhaal dat in aanraking komt met meer essentiële thema’s dan eerdere games, hopen we dat spelers volledig worden ondergedompeld in de reis van Alphen en Shionne. We kunnen niet wachten tot je de game later dit jaar kunt spelen.”

Tales of Arise is nu beschikbaar als fysieke en digitale pre-order op alle platformen. Pre-orders ontvangen een nieuw kostuum voor Alphen en Shionne, evenals outfitsaccessoires, nieuwe kookrecepten en ingrediënten. Op digitale platformen zijn een Deluxe en een Ultimate Edition beschikbaar.

Tales of Arise verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en pc. De game is het nieuwste deel in de Tales of-serie, die al meer dan 25 jaar een erfenis opbouwt en de volgende evolutie voor de JRPG-franchise is.

Ook interessant
Mogelijk twee screenshots gelekt van aankomende Battlefield game
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x