Had je net je spaarvarken open getikt, je losgeld en euro’s tussen de kussens van je bank gevist en je oude sokken binnenstebuiten gekeerd om al je geld bij elkaar te verzamelen voor de kickstarter van Blackroom, blijkt het hele project alweer uit de lucht. Niet meteen schrikken, want het project gaat zeker nog door.

Romero en Carmack zijn FPS veteranen die met games als Doom, Wolfenstein 3D en Quake flink wat ervaring hebben opgedaan met het First Person Shooter genre. Een aantal dagen geleden werd bekend dat ze voor de nieuwe game Blackroom een kickstarter opgestart ter financiering van de nieuwe game. Nu blijkt de kickstarter echter alweer gecanceld. Rede hiervan is dat ze eigenlijk eerst een gameplay demo af willen hebben voordat mensen geld inleggen in het project. Het project loopt dus nog zeker door en waarschijnlijk wordt de kickstarter weer open gegooid wanneer de gameplay demo af is.

Op de site van de kickstarter is nog wel informatie te zien wat je van de game kan verwachten. Ondanks dat er nog geen gameplay te zien is, is het wel de moeite waard dit te checken.

Laat een antwoord achter